sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Aaltoja ja aurinkoa ennen kotiinpaluuta

Coronin jälkeen suuntasimme viimeiseksi viikoksi Luzonin saarelle La Unionin provinssiin, Filippiinien pohjoisosan surffipääkaupunkiin San Juaniin. Tarkoituksemme oli muutaman surffipäivän jälkeen jatkaa matkaa vielä pohjoisammaksi, mutta San Juanin letkeä tunnelma ja kauniit rannat saivat meidät jäämään paikoillemme reissumme viimeisiksi päiviksi. Surffaaminen oli jälleen mahtavaa ja hiekkapohja oli mukavampi alusta kaatua kuin Siargaon koralliriutta. Viimeisimmän Taifuunin synnyttämiä aaltoja riitti muutamaksi päiväksi, jonka jälkeen nautimme vain uimisesta ja mangosmoothieista :) Ihanan rentouttava päätös kolmen kuukauden trooppiselle seikkailulle, joka lähestyi nyt loppua.













Vähän isompi simpukka, josta on tehty käsienpesuallas.


Majoituimme yhden yön sympaattisen boheemissa hostellissa nimeltään Flotsam and Jetsam.  Hostelli on värikkäästi sisustettu ja sen lököilymajan riippukeinussa on liian mukava haaveilla ja ottaa päiväunia sateisena päivänä. Hostelissa on myös ravintola, jossa kävimme melkein joka ilta syömässä ja höpisemässä muiden reissaajien kanssa. 



Hostellin omistajan iso ja lutuinen labradori.









Tietyömaa

Street market


Käytiin seuraamassa myös paikallista korispeliä.













Vietimme vielä viimeiset kaksi päivää Manilassa ostellen tulisia ja kierrellen aasian isoimmassa ostoskeskuksessa, Mall of Asiassa. Kävimme vielä viimeisenä iltana elokuvissa katsomassa Japanilaisen animeleffan jatko-osan (Rurouni Kenshin: The legend ends). Ensimmäisen osan olimme nähneet Davaossa ja niin jännittävään kohtaan se jäi, että toinen osa oli pakko nähdä.


Hostellimme läheinen ostoskesus, jossa leffateatteri sijaitsi


Sitten olikin hieman haikein mielin aika suunnata lentokentälle, valmistautua mahdolliseen kulttuurishokkiin ja palata takaisin suomeen. Seuraavaa reissua odotellessa!






With Love Terhi & Essi




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti